Facebook | Retro is funky - 70-luku on täällä taas!



          Viimeisimmästä päivityksestä onkin jo vierähtänyt tovi. Lisään siis viimein linkin RETRO-ryhmäni sivulle. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita liittymään ryhmääni ja kuviakin saa mielellään lisätä, kunhan ne vain ovat retroa tai muuten vain vanhaa. Vanhemmatkin tavarat kelpaavat, koska onhan niitä ollut jo 70-luvulla kuitenkin olemassa! Ja tehdäänhän sitä nykyisinkin retro-kuoseilla kaikkea kivaa... Yllä olevasta otsikosta klikkaamalla pääset ryhmäni sivuille tai lempi-blogieni alapuolella olevasta linkistä myös!



2105687.jpg



Tässä ihanat löytöni; Kaj Franck:n suunnittelemat Finel-kattila ja -paistinpannu. Kattila on jo testattu ja hyvää perunapataa tuli. Paistinpannu vielä odottelee käyttöä, kuten on näemmä  muutenkin vain odotellut, on nimittäin melko käyttämätön... Ja hinnatkin olivat aika kohtuulliset. Samaan sarjaan olisi löytynyt toisesta paikasta myös kasari, joka oli kunnoltaan paljon huonompi ja maksoi saman, mitä nämä kaksi aarretta yhteensä!



2105694.jpg



Myös paistinpannuun kuuluu samanlainen kansi, kuin kattilaan. Sekin minulla on, mutta ehdin laittaa sen likoamaan, kun päätin sitten alkaa kuvaus-puuhiin.